Ստարտափ Հայաստան

Հացը նաև «բնավորություն» կարող է ունենալ․ «ՍՏԱՐՏԱՓ ՀԱՅԱՍՏԱՆ»

Եթե տարիներ առաջ Մարինեին որևէ մեկն ասեր, որ գալու է մի օր և նա հաց թխի, կծիծաղեր և կանցներ առաջ, չնայած նրան, որ կարողանում է համեղ ուտեստներ պատրաստել։ Այսօր Մարինեն թթխմորով հացեր է պատրաստում և վաճառում։ Մարինեն իրեն պրոֆեսիոնալ հացագործ չի համարում։ Ինքնուս է, բայց ընկերներն այնքան են ասել, որ ամեն բան ճշգրիտ ու սիրով է պատրաստում, որ հարմարվել է մտքին, որ ինքնուս լինելով էլ կարելի է պրոֆեսիոնալ լինել։

Համավարակի ժամանակ շատերն սկսեցին հաց թխել, հատկապես թթխմորով։ Ոմանց համար դա պահի ազդեցության տակ կայացրած որոշում էր, որ գաղջը ցրվի մի քիչ, ոմանք էլ լուրջ ընդունեցին այդ ամենն ու սկսեցին ավելի խորանալ, ինչպես Մարինեն։ Մարինեն սիրում է իր նոր մասնագիտությունը։ Ընտանիքում հաց շատ են սիրում ուտել, երևի ենթագիտակցորեն հաց թխելու միտքն այդպես գրավեց Մարինեին, այսօր իր փոքրիկ բիզնեսն ունի, որը, չնայած հիմա չի կարողանում մեծ ֆինանսական եկամուտներ բերել, բայց պոտենցիալ ունի։

Ցուցադրել ավելի
Back to top button