Ստարտափ Հայաստան

Պատերազմից հետո ծնված փոքրիկ ձեռներեցության միջոցով ներկայացնում եմ և՛ իմ, և՛ սահմանին ապրող կանանց աշխատանքները․ «ՍՏԱՐՏԱՓ ՀԱՅԱՍՏԱՆ»

Գիտեի՞ք, որ ամենատարծված կանաչեղեններից մեկին՝ ռեհանին, անվանում են նաև ասպրամ։

Այս էպիզոդի հյուրը՝ Ասպրամ Փարսադանյանը, որոշում է բիզնեսին «Ռեհան» կոչել հենց վերոնշյալ առիթով։ Ասպրամը մասագիտությամբ լրագրող է։ Հեշտ չի եղել մասնագիտությունն ընտրելու որոշում կայացնելը, բայց հաղթում է նա, ով համարձակություն է ունենում ջարդել բոլոր կարծրատիպերն ու առաջ գնալ։

Պատերազմից հետո Ասպրամը որոշում է, որ բիզնես հիմնելը ամենալավ բանն է, որ կարող է անել այդ պահին թե՛ իր, թե՛ համագյուղացի (Տավուշի մարզ, Բերդավան) կանանց համար։

Ցուցադրել ավելի
Back to top button