Ստարտափ Հայաստան

Տորթ՝ «BANKA»-ի մեջ․ «ՍՏԱՐՏԱՓ ՀԱՅԱՍՏԱՆ»

Հայաստանում միայն Լիլիթ Գասպարյանի մտքով է անցել շատերի կողմից սիրված ճապոնական հայտնի CAN CAKE պատրաստել Հայաստանում։

Անցյալ տարվա հունիս ամսին ճապոնական խանութներում ու սրճարաններում հայտնվեցին տորթեր, որոնք ժողովրդական լեզվով ասած՝ բանկայի մեջ էին։ Դրանք գազավորված ըմպելիքների մետղյա տարաների պես են, նույն ձևով էլ բացվում են, պարզապես թափանցիկ են, և պլաստմասե։ Դրանք սոցիալական հարթակներում միանգամից հայտնի դարձան՝ էսթետիկ էին, հետաքրիր, մարդիկ գնում էին հաճախ միայն լուսանկարելու և սոցհարթակներում հրապարակելու համար։ Լիլիթը որոշում է, որ Հայաստանում էլ մարդիկ կհավանենք այդ գաղափարն ու բիզնես հիմնում։

Ցուցադրել ավելի
Back to top button