Մասնագիտարան

Մասնագիտարան․ աշխատանք սուրճի բույրով՝ բարիստա

« Բարթենդերների հետ մարդիկ զրուցում են երեկոյան՝ օրը ամփոփելու , լիցքաթափվելու համար, իսկ բարիստայի գործը մարդկանց արթնացնելն է ու դա ինձ ավելի է դուր գալիս », — պատմում է Lumen Coffee-ի բարիստաներից Շանթ Ղազարը։ Մասնագետի հետ զրուցել ենք այս աշխատանքի առանձնահատկությունների ,պատահող հետաքրքիր դեպքերի ու առհասարակ ՝ սուրճի մասին։

Ցուցադրել ավելի

Ա Բեկյան

Ես Անահիտն եմ, «Իմ ռադիոյի» ղեկավարը, որն անսահման կարոտում է առավոտյան իր ուղիղ եթերները։ Ես մարդ եմ, որն ապրում է ռադիոյում ու ռադիոյով։ Աշխարհում ոչ մի բանի հետ չեմ փոխի նոր հաղորդում մտածելու, ստեղծելու ու կյանքի կոչելու պրոցեսը։ Պաշտում եմ նաև իմանալ ռադիոլսողների արձագանքը մեր փոդքասթների ու երիտասարդ ալիքի մասին։ Այնպես որ շատ գրեք մեզ։
Back to top button